Home » Camper Huren » Camper Huren Italie

Eenvoudige en voordelig een camper huren?

Auto Europe World Wide Campers

Camper huren Italie


Ondanks het grote aanbod van vliegreizen en all inclusive vakanties is kamperen misschien wel populairder dan ooit. Nederlanders gaan er dan ook graag voor een tijdje op uit met tent, caravan en vouwwagen, maar steeds vaker kies men voor de camper. De camper kan zich dan ook in een grote belangstelling verheugen en is inmiddels de status van trend wel gepasseerd. Of rondreizen met de camper ook voor u is, daar kunt u maar op één manier achterkomen. En dat is door zelf een keer met de camper op uit te gaan. Een camper huren Italie voor een weekend is een geweldige manier om erachter te komen of deze manier van rondreizen goed voor u is.

Camper huren Italie


Een camper huren Italie brengt veel voordelen met zich mee. Zo kunt u tijdens uw vakantie als het ware rondtrekken in uw eigen huis op wielen. Een slaapplek, een kookhoek en een zithoek; alles wat uw hartje begeert is altijd aanwezig. Tevens kunt u de camper Daarnaast kunt u de camper U kunt dus een camper huren om gebruik te maken van alle voordelen van uw huis op wielen, terwijl u de nacht doorbrengt op de mooiste plekjes.

Camper huren Italie kosten


Een camper kopen is een grote investering die helaas, niet voor iedereen financieel mogelijk is. Daarnaast wordt u als eigenaar van een camper geconfronteerd met een aantal bijkomende kosten, zoals bijvoorbeeld:

  • Kosten voor eventuele stalling van de camper
  • Verzekeringspremie
  • Wegenbelasting
  • APK keuring en onderhoud


Gaat u een camper huren Italie dan heeft u niet met deze kosten of in mindere mate te maken. Bij de zogenaamde ‘camper huren Italie kosten’ zit meestal ook een verzekering in, die verplicht is. Brandstof kunt u verder nog rekenen tot de ‘camper huren Italie kosten’, maar hier houdt het wel op. Zaken als onderhoud en keuring worden betaald door het camper verhuurbedrijf. Dit wordt natuurlijk doorberekend in de verhuurprijs, maar u krijgt op niet ineens een financiële tegenvaller wanneer u een camper huurt.

Camper huren Italie prijs


De prijs voor het huren van een camper verschilt dus per soort camper. Hoe groter de camper, hoe hoger de prijs. Een camper huren Italie voor 5 personen is goedkoper, dan een camper voor 10 personen. Ook heeft het bouwjaar van de camper in de meeste gevallen invloed op de camper huur prijs, vaak komt dit doordat deze campers comfortabeler en kwalitatief beter zijn. Voordat u vertrekt is het handig om te bedenken hoeveel u wilt uitgeven aan het huren van een camper. Dan weet u wat u uit kan geven aan de camper en zo vindt u een camper die voor u betaalbaar is.De prijs voor het huren van een camper verschilt dus per soort camper. Hoe groter de camper, hoe hoger de prijs. Een camper huren Italie voor 5 personen is goedkoper, dan een camper voor 10 personen. Ook heeft het bouwjaar van de camper in de meeste gevallen invloed op de camper huur prijs, vaak komt dit doordat deze campers comfortabeler en kwalitatief beter zijn. Voordat u vertrekt is het handig om te bedenken hoeveel u wilt uitgeven aan het huren van een camper. Dan weet u wat u uit kan geven aan de camper en zo vindt u een camper die voor u betaalbaar is.

CAMPER HUREN