Home » Camper Huren

Eenvoudige en voordelig een camper huren?

Auto Europe World Wide Campers

Camper huren

Bent u toe aan een vakantie? Ga een camper huren. Een camper huren kan tegen een scherpe prijs en is tegenwoordig zo geregeld. Zo kunt u zorgeloos genieten van alle voordelen die een campervakantie te bieden heeft.

Waarom een camper huren

Vrijheid om te doen wat u wilt

Een groot voordeel van een vakantie met een camper is de vrijheid. Geen enkele andere vakantie biedt u zoveel vrijheid. U bepaald zelf wanneer u naar de volgende bestemming vertrekt. Ook bepaald u hoe laat u gaat ontbijten en dineren. Geen zorgen over vaste tijden.

Goedkoper

Hoewel een campers in eerste instantie soms duur lijkt, is dat lang niet altijd het geval. Een voordeel van een camper is dat u met een “eigen huis” rondreist. Hier maakt u vaak uw eigen eten. Wanneer u in een hotel overnacht, kunnen de kosten voor ontbijten en dineren flink oplopen. Tevens kunt u met uw camper buiten het toeristengebied gaan. Hier is uiteten vaak een stuk goedkoper.


Ontdek de natuur

U bepaald de bestemming. Lekker overnachten in de natuur? Het kan. Ontbijt tussen het gezang van de vogels. Maak overdag een wandeling  door de natuur. En dineer bij zonsondergang. En de volgende dag? Dan gaat u weer naar de volgende bijzondere bestemming. Of niet. U bepaald.

Gaan waar u wilt

Wanneer u met een camper op vakantie gaat, heeft u vaak al een route vastgesteld. Of op zijn minst een lijstje met plekken die u wilt bezoeken. Toch kunt u op ieder moment uw eigen weg gaan. Is er in de buurt een festival aan de gang? Dan gaan u daar een paar dagen verblijven. Wordt het prachtig strandweer? Inpakken en richting het strand.

Toegang tot bijzondere plekken

Met een camper heeft u vaak de mogelijkheid om te overnachten in nationale parken. Niet alleen is dit goedkoper, hotels in de buurt zijn vaak erg duur, ook maakt dit de overnachting zoveel specialer. De mooiste parken van de wereld zijn in de meeste gevallen tegen een lage vergoeding toegang.

Comfortabel reizen

Bij vakanties met de auto zitten kinderen lang en verveeld op de achterbank. Bij een camper is dit wel anders. Gezellig een potje kaarten of comfortabel aan buiten kijken. Het is allemaal mogelijk. Ook is er meer ruimte om te bewegen. U en uw kinderen voelen zich niet opgesloten in een auto.

Geniet van de vrijheid van een camper

CAMPER HUREN

Hoe groot moet uw camper zijn?

Wanneer u een camper huurt is het belangrijk om te weten hoeveel personen mee gaan. Gaat u gezellig met z’n tweeën, huur kan een kleine camper. Gaat u met het gezin of met een vriendengroep op vakantie, neem dan een camper voor 4 of 6 personen. Maar daar houdt het niet op. Er zijn tegenwoordig ook campers vooral 8 personen en campers voor 10 personen.

Camper voor 2 personen

Gaat met z’n tweeën op vakantie? Geen probleem. Huur een camper voor 2 personen. Er zijn voldoende campers die gemaakt zijn voor twee personen. Zo heeft u precies de ruimte die uw nodig heeft, maar te veel ruimte. Ook zijn deze kleinere camper makkelijker te besturen, dankjewel de grotere camper.

Camper voor 4 personen

Met het gezin of vrienden op vakantie? Neem de camper. De perfecte manier om op vakantie te gaan en iets van de natuur te zien. Huur daarom een camper voor 4 personen. Bijkomend voordeel is het feit dat de kinderen comfortabel een potje kaarten. Ondertussen hebt u lekker aan het touren en aan het genieten.

Camper voor 6 personen

Met een groot gezin, een vriendengroep of met twee gezinnen een camper huren? Het kan campers worden steeds groter daar is het ook prima mogelijk om met 6 personen in een camper te overnachten. Deze campers zijn een groot en ruim, zoals u van ze mag verwacht. Huur een camper voor 6 personen.